APK KEURING IN Nieuwerkerk a/d IJssel

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen, verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Vakgarage De Wit Nieuwerkerk bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in Nieuwerkerk a/d IJssel. Vakgarage heeft al meer dan 30 jaar ervaring en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Alle Vakgarages zijn RDW-erkend. Rij langs in Nieuwerkerk a/d IJssel om de auto te keuren.  

Maak nu een afspraak!

APK bij Vakgarage De Wit Nieuwerkerk

Bij Vakgarage De Wit Nieuwerkerk is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto-onderhoud bij Vakgarage De Wit Nieuwerkerk uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Vanaf 1 januari 2023 is voor auto’s met een roetfilter een test met een deeltjesteller verplicht bij een APK. Voor deze deeltjestest kunnen extra kosten worden berekend. 

Wanneer Vakgarage De Wit Nieuwerkerk geen bijzonderheden bij de APK vindt, kunt u binnen redelijke tijd de weg weer op met een goedgekeurde auto. Mochten er toch bijzonderheden naar voren komen, neemt Vakgarage De Wit Nieuwerkerk altijd contact met u op om de benodigde werkzaamheden te bespreken. 

Er zijn weinig garages in Nieuwerkerk a/d IJssel die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres in Nieuwerkerk a/d IJssel en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

APK BIJ Vakgarage De Wit Nieuwerkerk IN Nieuwerkerk a/d IJssel

Bent u woonachtig in Nieuwerkerk a/d IJssel en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Vakgarage De Wit Nieuwerkerk bent u gegarandeerd van persoonlijke service en uitstekend vakwerk. Bij Vakgarage staan wij garant voor deze kwaliteit. U kunt ons vinden aan de Hoofdweg Noord 3 in Nieuwerkerk a/d IJssel. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Nieuwerkerk a/d IJssel maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaande aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de nodige tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via telefoonnummer 0180-315586 of mail naar vakgaragedewit@online.nl

APK keuring in Nieuwerkerk a/d IJssel, in de provincie Zuid-Holland? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. 

Contactgegevens

Vakgarage De Wit Nieuwerkerk
Hoofdweg Noord 3
2913 LB Nieuwerkerk a/d IJssel

tel.: 0180-315586
mail: vakgaragedewit@online.nl